Verblijfsruimtes

Als gast van het Kleebergerhofke heeft u uiteraard de privé-beschikking over uw eigen slaap- en badkamer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de volgende gemeenschappelijke ruimtes:

Ontvangstruimte

De ontvangstruimte is gelegen aan de zonnige voorzijde van de B&B en bevat onder meer onze “bibliotheek” met boeken, spelletjes, wandel- en fietskaarten, wandel- en fietsroutes en andere toeristische informatie. Als u zich even wilt afzonderen kunt u hier rustig lezen of TV kijken.

Stal en aangrenzende tuin

De voormalige stal van onze vakwerkboerderij is tegenwoordig een sfeervolle verblijfsruimte voor onze gasten en vormt de spil in uw dagelijkse bezigheden. Bij aankomst bieden wij u daar een drankje aan en geven wij u informatie over onze B&B en de omgeving. U kunt uw eigen dranken in de gasten-koelkast bewaren en gebruik maken van de aanwezige magnetron en oven. ‘s-Ochtends wordt hier het ontbijt geserveerd (bij mooi weer ook in de ochtendzon in de aangrenzende tuin). Deze ruimte is ook geschikt om gedurende de dag en avond te vertoeven, een spelletje te spelen, een drankje te doen of contact te maken met de andere gasten. Koffie en thee kunt u hier de gehele dag gebruiken.

Vanuit de stal loopt u zo de grote en vriendelijke tuin in, waar u altijd wel een plekje vindt in of uit de zon. De gezellige zitjes nodigen u uit om lekker te kletsen of gewoon te luieren. Of een buitenspel te spelen op het grote gazon.

 

Het ontbijt in de ‘stal ‘
Stal met vakwerk
Zitje bij haard

Kenmerken stal

Grote tafel voor 8 personen  √
Zitje bij haard met uitzicht op tuin  √
Openslaande deuren naar tuin √
Koelkast √
Oven √
Magnetron √
ca. 42 M2

Sfeervolle tuin in de zomer
Vijver in tuin, zicht op B&B
Vakwerkboerderij met aangebouwde stal
Detail wintertuin
Volop vogels in de tuin

Kenmerken tuin

Parkachtige tuin met veel struiken, bloemen, vogels, gras en (fruit)bomen  √
Diverse zitjes in en uit de zon  √
Veel rust en privacy √
Berging voor het veilig en overdekt stallen van uw fiets √
Parkeren op eigen terrein  √
ca. 2.500 M2

 

Parkeren op eigen terrein